Online cursus beter slapen

We zitten helaas weer in een lockdown ūüôĀ¬†

Daarom nu wellicht ook een goed moment om eens aan de slag te gaan met jouw slaapgedrag!

Elkaar zien is helaas in deze periode niet mogelijk, maar gelukkig is het nog wel op deze manier (online) mogelijk. Online is de nieuwe manier van werken geworden.  Veel online trainingen kun je zelfstandig volgen, maar mijn ervaring is ook , dat je ook weer snel afhaakt. Daarom deze online training waarin je elke bijeenkomst begeleiding van mij krijgt en ook anderen kunt ontmoeten die aan hun slaapgedrag willen werken! Ervaringen delen helpt je meer bewust te worden, maar ook helpt het je te beseffen dat jij niet de enige bent. Sluit jij aan bij deze pilot? Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan met deze training in het onderwijs maar speciaal voor particulieren start ik met een pilot! Grijp bij deze je kans! 

 

 Wil jij weer beter kunnen slapen?

  • Lig jij geregeld wakker en merk je dat je ligt te piekeren en weet je niet wat je eraan kunt doen?
  • Duurt het veel te lang voor je in slaap valt?
  • Lig je geregeld naar de wekker te staren en ben je bang dat je daardoor de dag niet doorkomt met die belangrijke afspraak morgen?
  • Wil je nu eindelijk eens van de hulpmiddelen om te slapen af?
  • Is je slaapritme uit balans?

  

In deze cursus leer je:

  • Welke processen er plaatsvinden tijdens je slaap en wat er gebeurt als we te weinig of slecht slapen.
  • Word je je bewust van je slaapgedrag en ga je op zoek naar wat jou weer een “normale slaper” maakt.
  • Technieken toe te passen om beter te kunnen¬† ontspannen en een rustigere ademhaling te krijgen.
  • Word je je bewust van de invloed van je leefstijl op je slaapgedrag.
  • Minder aandacht te besteden aan je gedachten en piekeren in de nacht.

Je gaat zelf aan de slag met het in kaart brengen van je slaapgedrag en stelt doelen voor jezelf.  Je krijgt opdrachten om tussen de bijeenkomsten mee aan de slag te gaan. Het belangrijkste is wel dat je de aangereikte opdrachten en oefeningen toe gaat passen en jouw motivatie om beter te gaan slapen groot is. 

Wat kan het jou allemaal gaan opleveren als je goed slaapt?¬† Rust, een betere concentratie, energie, een positieve stemming etc. Je gaat de wereld weer anders zien als jouw thema ‘beter willen slapen” niet meer je leven beheerst.

 Online:

De bijeenkomsten zullen online via teams plaatsvinden.¬† Je krijgt hiervoor wekelijks een uitnodiging. Teams is toegankelijk wanneer je Microsoft Office hebt ge√Įnstalleerd op je computer.

Deze cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1 uur en 45 minuten op de maandagavonden van 19.00 tot 20.45 uur met vooraf  een telefonische intake van 15/20 minuten.

Data: 

Maandagavond 4 januari 2021, maandagavond 11 januari 2021, maandagavond 18 januari 2021, maandagavond 25 januari 2021, maandagavond 1 februari.

 Kosten: deze pilot kun je tegen een sterk gereduceerde prijs meedoen!

195 Euro

 (Deze cursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers, max 6 deelnemers)

(Deze cursus is niet geschikt voor mensen met een slaapstoornis. Twijfel je hieraan neem contact op met je huisarts en laat je verwijzen naar een slaapinstituut)

 

Een individueel traject is ook mogelijk, neem hiervoor contact met mij op.

 cindy@leefelkedag.nl

Start nu op maandag 4 januari!

Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waar je altijd moet leven!

Weltrusten!